Wednesday, February 18, 2015

Skien, langlaufen en snowshoe-en

Dat is wat we doen in Breckenridge.

We hadden een lang weekend - Presidents' Day - en reden naar Breck. Onderweg een korte pitstop bij de beddenwinkel. De bedsituatie in het berghuis is niet ideaal voor ons. We wisten precies wat we wilden, keken snel even of de bedden er ook in het echie goed uitzagen en bestelden. 

Eenmaal thuis aangekomen gingen Ruben en Leen direct skien en Maxine en ik maakten een lange wandeling met Mia. Het was zo lekker dat ze haar winterjas halverwege uit kon doen!

En kijk, daar komen Leen en Ruben weer terug van het skien.

Ruben ging douchen en had voor dinner afgesproken met Sam in downtown. Heerlijk, dat ie daar zelf gewoon met de bus naar toe kan.

De volgende ochtend sneeuwde het en dat zou twee dagen zo blijven. Vic was thuisgebleven want had iets met zijn vriendin afgesproken - het was tenslotte Valentijnsdag! Hij zou zondagmiddag komen, maar de situatie op de I-70 verslechterde snel en we besloten dat ie maar lekker thuis moest blijven.

De mannen gingen zondag met een hele groep skien en maandag deden we een beddendans in het huis alvast ter voorbereiding van de levering van de nieuwe bedden. Maxine pimpte haar kamer wat en het begint al wat gezelliger te worden. 

Ook namen Leen en Maxine een langlaufles, de paden gaan door onze achtertuin. Ze vonden het hartstikke leuk!
Daar gaan ze!

Ook in Denver was er ongeveer 15 cm sneeuw gevallen en Vic had braaf  oprit en terras schoongemaakt. In het weekend zal er weer zo'n 25 cm vallen. Toch merk je dat de lente eraan komt. De sneeuw is zwaar en nat, het smelt veel sneller weg en...de eerste groene puntjes komen door de grond!


2 comments:

  1. Hebben jullie zelf een berghuis? Wat gaaf! Heerlijk om naar toe te gaan af en toe.
    Heerlijk die zon zo met die sneeuw. Langlaufen vind ik echt geen bal aan. Ooit geprobeerd, maar skiën echt veel leuker. Ja laat de lente maar komen. Niet dat we een heftige winter achter de rug hebben, maar ik vind het niks die kou. Van de week ook steeds mist erbij. Niks aan.

    ReplyDelete
  2. Ik heb jaren in Vail gewoond, en als ik de foto's zie, krijg ik een beetje heimwee. Heerlijke winters en prachtige zomers. Enjoy!

    ReplyDelete