Monday, February 2, 2015

Sneeuwpret

Zaterdag reden we weer met een afgeladen auto naar de bergen. We leken de Flodders wel, de achterklep kon niet meer open omdat dan de boel eruit zou vallen. Maar allee, daar gingen we weer. 

Net toen we wegreden begon het in Denver te sneeuwen, maar dat hield al snel op. Geen vlok gehad in de bergen, maar hier viel zo'n 20 cm. 

We zetten thuis eerst de verwarming op standje hoog, open haard aan en water weer aansluiten. Daarna sleepten we als ratten de auto leeg. 

Mia was wel toe aan een uitje en we bonden de sneeuwschoenen onder om de paden achter ons huis eens te verkennen. Nou, dat was super! Achter ons huis beginnen de bossen en er liggen langlaufpaden en ook een sneeuwschoenpad. Zo uit de achterdeur de bossen in! 


Ruben had inmiddels succesvol de X-box aangesloten en ook zijn gitaarversterker werkte😜.

Leen ging ook aan de slag met allerlei stekkers en snoertjes. We hebben (nog) geen internet, maar kunnen wel films kijken via de computer en de DVD speler. 

Aan het einde van de middag kwamen Sam's ouders om Sam bij ons af te zetten. 

Na het eten wilden we even in Breckenridge kijken. Naar de International Snow Sculpture Championships. We hadden al gehoord dat parkeren een horror was en besloten de bus eens uit te proberen. We liepen 100 meter en daar kwam de bus. Een skibus. Geen luxe touringcar dus, haha. Geen verwarming, harde bankjes, maar hé, gratis. En vlakbij ons huis. En een hele aardige chauffeur. 

We denderden de berg af en liepen 4 minuten later in het centrum van Breck. Zo. Da's superhandig.

Ruben en Sam waren we direct al 'kwijt' en wij keken eens rond bij de sneeuwbeelden. Mooi hoor!


We warmden nog even op in een barretje, met live music, en pakten toen de bus weer. En echt, in twee minuten liepen we weer in onze straat. Voor de jongens ook handig, die kwamen gewoon zelf, een uurtje later. 

Zondag gingen de heren skien, ook lekker met de bus omhoog, kunnen de jongens dus ook helemaal zelf. Maxine was een beetje blah en wilde niet mee. Zij stortte zich op de bank met een boek en huiswerk.

Na het eten dan weer terug naar Denver waar 20 cm sneeuw lag. Sneeuwschuiven. Yuk. 't Zag er vanochtend wel mooi uit.




1 comment:

  1. Mooi gezicht met die blauwe lucht, bomen en pak sneeuw!
    Hier elke keer een paar vlokjes en dat was het ;)
    Skiën heb ik lang niet gedaan. Dat is voordat Jasper geboren is iig. 20 jaar geleden dus alweer. Daarvoor ieder jaar wel. Ik mis het verder niet moet ik zeggen. Ben niet meer zo van de kou de laatste jaren. Hahah Maar als ik jouw foto's zo zie dan denk ik: Mmmm!

    ReplyDelete