Monday, January 26, 2015

13 en 50

Donderdag werd Maxine dan echt 13. 
13!

13 jaar geleden werd ik om 4 uur 's-nachts wakker en om half zes werd ze na een dolle rit naar het ziekenhuis geboren. We waren een beetje verbaasd dat het deze keer een meisje was en toch voelde het direct heel vertrouwd. Maxine Tess. Een pittige tante die direct vlot meedraaide in ons drukke gezin. 

We moesten destijds een extra nachtje in het ziekenhuis blijven en zo kwam ze 13 jaar geleden thuis op de verjaardag van haar vader. 

Die vader werd dit weekend 50! Mijlpaal!

De (feest)varkentjes:

We reden de dag voor zijn verjaardag naar Breckenridge voor de overdracht van het huis en vierden dus zijn verjaardag in het mountain house. Steven was er ook, Vic helaas niet. De mannen gingen een paar uur skien en Maxine en ik klungelden wat in het huis.

Steven ging later die dag alweer weg. Er was een wedstrijd bij CSU waar hij met vrienden ging kijken. Bovendien vertrekt hij morgen voor zijn nieuwe baan naar Noord Dakota, dus was dit een soort van afscheidsavond. Hij heeft er veel zin in, maar is ook wel een beetje nerveus.

Vandaag hadden we hier een voorjaarsdag: bijna 20 graden. De sneeuw smelt snel! Morgen weer zo'n warme dag en dan zakt de temperatuur weer. De winter is nog lang niet over hier, dus zulke dagjes zijn dubbel genieten.

5 comments:

  1. Heerlijk nu jullie eigen huis zo'n prachtige plek! Gefeliciteerd met jullie prachtige huis, dat jullie er maar vele mooie momenten mogen beleven! Xxx Linda

    ReplyDelete
  2. Hier ook nog gefeliciteerd met de jarigen!
    Maare...heb ik iets gemist?....overdracht van het huis??

    ReplyDelete
  3. Overdracht??? In elk geval nog gefeliciteerd met de jarigen.

    ReplyDelete
  4. Gefeliciteerd met 63!
    En inderdaad: overdracht huis? Huh???

    ReplyDelete
  5. Gefeliciteerd met je twee schatten! En veel plezier in het huis!

    ReplyDelete