Wednesday, March 25, 2015

USA Hockey High School National Champions

Yup. They did it.

4 jaar geleden was er geen ice hockey programma bij Cherry Creek. 3 jaar geleden werd het programma opnieuw opgezet en het team won 2 wedstrijden. Vorig jaar werden ze derde in Colorado.
Dit jaar is er geen beter high school ice hockey  team in de VS dan Cherry Creek!

De school heeft vele prijzen gewonnen, maar dit is pas de 2e landstitel voor Cherry Creek.

Het jong plus teammates en coaches kwamen maandagmiddag op het vliegveld in Denver aan. Medaille om, trofee in de hand, met hun speciale winnaarspetjes op en kampioenenshirtjes aan. Blij waren ze. En moe.

Een mooiere afsluiting is er niet. Ze hebben als team alles behaald wat er te behalen valt. Zoals de coach zei: 'you will never, ever, ever forget this'.