Monday, June 15, 2015

Zomervakantie

Heerlijk. Zomervakantie.

Ruben en Pien zeilden zonder moeite door hun finals en zo begon ook voor hen de vakantie.

Opa en oma bleven nog een tijdje en gelukkig knapte het weer op. Wel is het nog steeds veel te nat hier voor de tijd van het jaar, maar de temperatuur is lekker, hoewel nog niet echt heet.

We aten lekker buiten, gingen winkelen, picknicken aan het meer, de kinderen huurden een jetski, we lunchten met Leen in Denver, opa ging tennissen en we gingen nogmaals een weekend naar Breckenridge.

Pien heeft haar eerste week kamp er alweer opzitten, elke dag een paar uurtjes klimmen en doen op een high-ropes-course. De komende twee weken doet ze mee aan een theaterkamp. Verder zijn er sleepovers, bioscoopjes en zwemmen met vriendinnen. Ook kan ze urenlang liggen te lezen. 

Ruben trekt er veel met vrienden op uit en als hij thuis is speelt hij gitaar. Deze week is hij begeleider in een kamp voor special needs kinderen. Op een prachtige plek in de bergen gaat hij deze kinderen helpen met ziplinen, raften, go-karten, minigolfen en weet ik wat al meer. Hij slaapt met deze kinderen in een cabin en is dus nooit echt vrij. Ik heb alleen de eerste dag iets gehoord, daarna niet meer. Het zal ongetwijfeld aanpoten zijn.

Vic heeft een kamer gekregen in Madison. In de flat die hij wilde. Zijn roommate lijkt ook wel aardig, hoewel daar nog weinig van te zeggen is natuurlijk. Eind juli gaat hij twee dagen naar Madison voor orientatie. Hij ging kamperen met vrienden, maar heeft sinds kort een baan! Jawel. Hij is nu een 'working class American' zoals hij het trots zegt. Hij werkt voor een valet service waarbij hij ingehuurd wordt om bij feesten de auto's van de gasten te parkeren en later weer op te halen. Hij heeft zich van te voren bekwaamd in het achteruit inparkeren en omgaan met de versnellingspook. 


En dan is het vandaag onze 25-jarige trouwdag! Ongelooflijk! Ook dat we alweer 20 jaar in de VS wonen. We deden er niet veel aan vandaag, alleen uit eten. Volgende maand gaan we met z'n zessen op vakantie!


3 comments:

  1. Heer lijk dat het al vakantie is! Niet te heet dus bij jullie maar ik zie iig korte broeken enzo. Dus valt best mee toch? ;) Leuk dat oma en opa er zijn. Gezellig!
    Mooi dat Vic ook een kamer heeft. Lekker alles geregeld.
    En jullie dus 25 jaar getrouwd. Gefeliciteerd!! Marco en ik zijn volgende week 25 jaar getrouwd als we op Zakynthos zijn. Om met z'n vijven weg te gaan lukte niet. Matthijs gaat per i juli uit huis. Ze gaan een appartement huren. Samenwonen dus. En in september gaan ze samen 3 weken door Vietnam. Fré heeft nog school en Jasper ook en moet werken. Dus dan maar met z'n tweetjes. Ook leuk ;)
    Waar gaan jullie heen met z'n zessen??

    ReplyDelete
  2. Gefeliciteerd met jullie trouwdag. Wat ik me afvraag (misschien had ik het ooit ergens kunnen lezen) is of jullie kinderen tweetalig opgevoed zijn.

    ReplyDelete
  3. Gefeliciteerd met jullie 25 jarige huwelijk. En alweer 20 jaar in Amerika, dus de jongste kids zijn er geboren? Heerlijk al vakantie , geniet ervan.

    ReplyDelete