Monday, December 26, 2016

November

Ik loop behoorlijk achter met dit blog, maar wil het toch bijwerken voor het einde van het jaar.

Na de herfstvakantie werken Maxine en Ruben hard op school. Ook werkt Ruben bijna iedere middag na school bij een autobedrijf. Ik vind het veel, maar goed. Ondertussen hoort hij al snel terug van een college waar hij zich bij aangemeld heeft. Hij is aangenomen! Wel verwacht en het is niet zijn eerste keus, maar prettig om te weten dat er een plekje voor hem is, na de high school.
Hij worstelt een beetje met wat hij wil na de high school, is er niet van overtuigd dat college voor hem is. Maar een gap-year ziet hij niet zitten en hij wil graag uit huis volgend jaar en dat snap ik ook wel, hij wordt tenslotte 19 in augustus.

Hij geniet erg van zijn nieuwe auto en gaat veel om met een groepje die dezelfde soort auto's hebben. Er wordt eindeloos geknutseld aan die dingen en foto's gemaakt. 

Maxine houdt ook van foto's maken, maar dan van haarzelf en haar vriendinnen. Sommige foto's zijn echt goed gelukt.

Aan het einde van de maand kwam eindelijk Vic weer thuis voor Thanksgiving. Hij was eigenlijk geen week vrij, maar door enkele colleges online te nemen kon hij toch een week naar huis, yay. Hij vindt het heerlijk weer even thuis te zijn en waardeert vooral de schone keuken en gevulde voorraadkast. Ik vind hem op een dag staande voor de voorraadkast en vraag hem of hij honger heeft of geniet van het aanblik van een volle voorraadkast. 'Both!', zegt hij hartgrondig.

Steven kwam de avond voor Thanksgiving ook naar huis en zo hebben we allevier onze kinderen weer even onder 1 dak. Leen nam de heren mee naar een hockeywedstrijd.
De Avs doen het verschrikkelijk slecht, maar afijn. 

Op Thanksgiving zelf houden we ons voornamelijk bezig met elkaar, spelen spelletjes en kijken een footballwedstrijd op tv. We maken hetzelfde dinner als altijd en maken ook de geijkte Thanksgiving foto's. De kids hangen erg aan traditie wat dat betreft, haha.
We roepen ieder jaar dat we nu echt weer eens professionele foto's moeten laten maken, want de onderste foto is wel zo'n beetje de beste die er bijzat. Ach, als we maar lol hebben, toch?

Steven heeft gesolliciteerd op een nieuwe baan binnen het bedrijf waar hij werkt. Nu de oliemarkt weer wat aantrekt, worden er eindelijk weer mensen gehuurd en kan hij hopenlijk doorstromen naar een nieuwe functie. Op het moment is het heel erg koud in Noord Dakota, maar het ziet er wel mooi uit 's-nachts. Hij is is ieder geval dik ingepakt!

Veel te snel is het weekend weer voorbij, gaat Steven weer naar huis en Vic weer terug naar school. Op naar december!

No comments:

Post a Comment