Saturday, December 27, 2014

Kerst 2014

Begin december was oma Wil al aangekomen. Voor de gezelligheid, met als grote afsluiter Steven's afstuderen. 

Ondertussen kregen we een nieuwe open haard. Er ging weer vanalles mis en we hebben nog steeds geen open haard. Wel een gat. Afijn. Misschien deze week. Of de volgende.

Ook waren we met een ander groot project nogal intensief bezig. Daarover later meer...

Halverwege december arriveerden mijn zus, zwager en hun twee kindertjes. Het huis veranderde in een gezellige bende. De kinderen waren verrukt van de sneeuw hier en inmiddels is er nog behoorlijk wat bij gevallen.

Thijs hielp goed mee de oprit sneeuwvrij te maken:

Na Steven's dag reden we naar Breckenridge waar we voor een paar nachten een huis hadden gehuurd. Het sneeuwde als een tierelier, maar de rit door de bergen was goed te doen. De jongens hadden minder geluk. Zij kwamen de volgende dag en stonden 3 uur voor de tunnel te wachten👎. De tunnel werd die nacht afgesloten. 

Afijn, ze waren er en we hadden een paar heerlijke dagen. Leen, Ruben en Steven gingen skiën en Vic ging mee sleeën om zijn knie te sparen. 

Linda, Maxine en ik winkelden in de gezellige winkelstraat van Breckenridge en Linda sloeg souveniers in. Natuurlijk waren er pit stops voor hot chocolate en lunch. De Perdokjes maakten nog een rit in een paardenslee door de sneeuw en in de avond was er Clue...

Kerst bracht de gebruikelijke croissantjes en kadootjes voor iedereen. En 's-middags begon het te sneeuwen. Een witte kerst. Wat wil een mens nog meer. 
We maakten een koude wandeling en de kinderen waren gefascineerd door de kleine visjes die in het ijs vast gevroren waren:

En nu zijn we aan het oppassen. We lijken wel opa en oma zeg. De papa en mama zijn 3 welverdiende dagen weg en de kindjes lieten ze hier achter. We matten ze lekker af deze middag met sleeën en hottubben. Ik kon ze zo in bed laten glijden. Nu maar hopen dat ze tot morgenochtend onder zeil blijven...



Zo zaten we vanavond met 6 kinderen aan tafel en schijnt er morgen nog een vriendin te blijven slapen. Gezellig!

Lynn achter haar toet!

2 comments:

  1. Oh, wat een mooie foto's! Enne, dank jullie wel, hoor, voor het oppassen, wij genieten eventjes! Xxx Linda

    ReplyDelete
  2. Wat een gezelligheid met de hele familie! Leuk joh! Blijft oma tot het nieuwe jaar nog?
    Ja en al dat spelen in de sneeuw...dan slapen ze wel die kleintjes :))

    ReplyDelete