Wednesday, December 16, 2015

16 december

19 jaar geleden werd ik na een wat moeizame zwangerschap moeder van Vic. Op de verjaardag van mijn moeder! 

Vic is voor het eerst niet thuis met zijn verjaardag en het voelt toch wat vreemd. We overladen hem met  berichtjes en snapchats en hebben een pakje opgestuurd. Hij houdt niet zo van jarig zijn en is bovendien hard aan het studeren. Hij moet nog 3 examens doen en dan komt hij volgende week naar huis. Erg laat, de meeste van zijn vrienden zijn al thuis. 

Ook Ruben heeft examens. Een dagje later dan gepland want dinsdag was een snowday! De tweede al dit jaar en nog voor de wintervakantie. Hij moet nu vrijdag ook nog een examen doen, hij was oorspronkelijk die dag vrij.

De kinderen hebben lekker in hun ouwe klof rondgehangen, die dinsdag. Maxine kreeg nog wel een tijdje een vriendin op bezoek, maar ze was snipverkouden. Overgehouden aan het feit dat hier vrijdagavond 8 meisjes 'sliepen'. Zij heeft ook wat testen deze week en voor wiskunde moet ze een examen doen, dus die heeft wat uitgerust op dinsdag. 

De dag na de sleepover had ze dan ook niet veel te koop.

Het sneeuwde dinsdag de hele dag en vanochtend ging ik er met Mia op uit. Heerlijk was het, zo in het zonnetje. De sneeuw nog grotendeels ongerept. 


Mia kan alleen springend door de sneeuw. Vindt ze niet erg.

En onze kerstboom voor het huis in alle vroegte.

Zo gaan we al aardig richting kerst. Heerlijk een paar weken vrij voor de kinderen. Zij willen graag thuis kerst vieren en daarna gaan we naar Breckenridge met z'n allen.



2 comments:

  1. Nog gefeliciteerd met Vic's verjaardag. Ja raar als ze er dan zelf niet eens zijn. Dat had Matthijs toen hij 22 werd. Zat hij in Ghana.
    Wat een mooie sneeuwfoto's. Prachtig zo met dat zonnetje erbij.
    Hier meer lenteachtige temperaturen! Hoorde de vogeltjes volop fluiten toen ik net buiten liep met Noortje.
    Gezellig thuis met Kerst. Wij zijn 1e kerstdag uitgenodigd bij Matthijs en Nienke en 2e kerstdag lekker thuis.

    ReplyDelete
  2. Nog van harte met zoonlief. Oh, wat is het daar mooi met die sneeuw. Hier was het vandaag 16°C.
    Fijne kerst!

    ReplyDelete