Thursday, December 24, 2015

Bijna kerst

De boodschappen in huis. De kadootjes onder de boom. De dag voor kerst. Fijn hoor.

Ruben en Maxine deden hun finals en hadden toen vakantie. Gelukkig haalden ze prima cijfers.

We besloten even naar onze berghut te gaan. Zondagmiddag waren we er en Leen en ik gingen langlaufen en snowshoeën. De kinderen bleven liever thuis. Maandag ging Ruben al vroeg de deur uit om met vrienden te skien. Wij deden het iets rustiger aan, maar genoten ook van een prachtige dag. 

Helaas moesten we maandagavond weer terug naar huis. Ruben moest naar de orthodontist (bijna klaar!) en Leen had vergaderingen op dinsdag.

Maxine en ik gingen met de trein naar de stad om te winkelen en even naar de kerstmarkt te gaan. Daarna naar Leens kantoor. We kletsen gezellig bij met mensen, Maxine werd vetgemest met de restanten kerstkoekjes e.d., en toen Leen klaar was deden ze nog een paar spelletjes shuffleboard. 
Leen heeft in principe nu vakantie tot januari, maar werkt ook veel thuis. 

Ondertussen zat die arme Vic te zwoegen op zijn examens. Hij had zijn laatste examen - calculus - op dinsdagavond. Woensdagochtend togen wij naar het vliegveld om hem op te halen. Hij zag wat bleek en was moe, maar na een uurtje thuis - en veel eten - ging hij de hort op. We zagen hem af en toe langs wapperen en 's-nachts zaten ze met z'n zessen in de hot tub. Gelukkig deden ze zachtjes, want we hebben wel buren!

Nu is het wachten op Steven. Hij was gisterochtend klaar met werken in Gillette, Wyoming en sliep de rest van de dag bij. Vandaag is hij bij zijn vriendin en zal later vanavond hier komen. Zondag gaan we weer naar de berghut. Onduidelijk nog welk kind wanneer komt/teruggaat en met hoeveel vrienden. Alleen Maxine heeft hierin geen zeggenschap, die komt en gaat met ons, haha.

Voor allemaal een heel gelukkige en fijne kerst!

2 comments: