Wednesday, June 15, 2016

De zomervakantie is begonnen

De kinderen hebben allemaal alweer een paar weken zomervakantie. Heerlijk hoor. 

Ruben had examenweek en rolde daar goed doorheen gelukkig. Afgelopen week deed hij zijn laatste ACT ( toelatingstest voor college), want ja, hij is officieel een senior in high school nu! Een baantje lukte helaas niet, hij is teveel weg deze zomer. Hij wil aan het einde van de zomer iets proberen te vinden. Dan zal zijn geld ook wel op zijn, haha.

Maxine sloot de middle school af met geweldige cijfers. Ze won daarvoor een academic award, samen met zo'n 20 andere kinderen. In haar 'klas' zitten meer dan 500 kinderen, dus best goed van haar! Ze kreeg speciaal daarvoor een nieuwe jurk. En haar eerste paar hoge hakken!


Vic sliep eerst eens een week bij en ging toen op jacht naar een baan. Hij wilde graag bij een hocky winkel werken, maar daar kwam maar geen echte aanbieding en hij werkt nu in een restaurant van een up-scale fitness club hier in de buurt. Tussendoor gaat hij hiken, schaatsen en hij kan gratis fitnessen bij die club. Helemaal goed dus. Ook zijn hij en zijn vrienden de reis naar Nederland en Frankrijk aan het plannen. Ze zullen voornamelijk in Amsterdam en Parijs verblijven en een aantal musea bekijken. Eén van zijn vrienden studeert kunstgeschiedenis en de ander wereldgeschiedenis. Ook Versailles staat op de lijst. Ja, en andere dingen natuurlijk. Die ik niet wil weten.

We gingen met z'n vieren weer eens een weekend naar Breck. We maakten een lange wandeling op een pad waar nog veel sneeuw lag.



En we zagen een eland mommy met haar baby! In onze tuin! Hoe cool is dat!

Vic had een hele mooie hike gedaan met vrienden en toen ik zijn foto's zag wilde ik ook. Dus reden we naar Boulder en liepen het pad naar de top van één van de Flatirons (strijkijzer, vertaald), zoals deze aparte rotsen genoemd worden. En inderdaad, een hele mooie wandeling met prachtige uitzichten. En op het lagere gedeelte heel veel bloemen.

Aan Mia heb ik na zo'n wandeling geen hond meer...

O, en die foto van Maxine in dat leuke jurkje? Dat leek heel wat, toch? Tja. Zo kan het ook. Ze komt zo niet heel intelligent over...

2 comments:

  1. Heel fijne vakantie. En wow, wat ziet Maxine er dan ineens anders uit. Prachtig.

    ReplyDelete
  2. Gave jurk hoor, kleine meisjes worden snel groot haha. Fijne vakantie en geniet van het kamperen.

    ReplyDelete