Wednesday, September 14, 2016

Het nieuwe schooljaar

Dat is hier alweer een tijdje begonnen. Het is altijd druk, die eerste paar weken.

Maxine had er zin in, maar al direct op de eerste dag had ze veel huiswerk. Wel 2 uur voor wiskunde alleen al en ze snapte er ook nog eens niet veel van. Vic en papa to the rescue. Gelukkig begon ze op een donderdag en kon ze in het weekend even bekomen van de schrik. Inmiddels is ze helemaal gewend, maar ze heeft pittige dagen. Beginnen om 7:10, klaar om 3 uur en dan direct rennen (cross country) tot 5 uur, waarna ik haar ophaal, ze haar huiswerk maakt, doucht en naar bed gaat. En dan heeft ze zich ook nog aangemeld voor weer een vrijwilligersclub via school. Afijn, ze heeft het allemaal georganiseerd en haar cijfers zijn prima, dus ze doet maar;).
Cross Country 5K:

Ruben doet het allemaal wat kalmer aan. Hij begint pas om 8:10, want hij is een senior dit jaar. Ook hij sport na school, ultimate frisbee, maar wat huiswerk betreft doet ie het ook wat kalmer aan dan Maxine. Hij maakt zich gewoon niet gauw druk. Hij heeft gesolliciteerd bij een bedrijf dat autobanden verwisselt en kan daar al gauw beginnen. Eerst morgen nog een drugtest doen...

Hij zal binnenkort zijn toelatingsaanvraag voor colleges opsturen, maar ook daar is hij erg kalm onder. Eigenlijk interesseert het hem niet zo. Gelukkig is het mijn derde kind en blijf ik ook kalm, haha.
Hij ging naar de dermatoloog voor zijn acne en het blijkt cystic acne te zijn, een ergere vorm. Hij krijgt nu andere, zwaardere medicijnen en moet elke maand een bloedtest doen en een gesprek met de dermatoloog. Hopenlijk zakt het nu snel, want vooral zijn ene wang is pijnlijk.

Vic is inmiddels ook al weer 3 weken terug in Madison. Hij was erg handtammig de laatste paar dagen thuis en was er wel weer aan toe om naar school te gaan. Ik had hem eerste klas geboekt, de bofferd, zodat hij heel veel gratis bagage mee kon nemen. De rest gaan Leen en ik dit weekend brengen, want we vliegen voor een weekend naar Madison! Vic woont nu in een huis met 4 vrienden en niet meer in een dorm (flat). 
De heren na het golfen:

Steven is ook verhuisd afgelopen zomer. Dat gingen we even bekijken natuurlijk.

Hij woont weer met een paar vrienden. Eigenlijk wil hij wel ergens anders wonen, maar Dana is in haar laatste jaar bij CSU en hij wil wachten tot zij klaar is. Dana wil dan wel samenwonen, maar hij is er nog niet aan toe...we zullen zien wat het wordt.
Laatst gingen we even gezellig lunchen:

Maxine deed met een vriendin mee aan de Color Run. Ook een 5 K(ilometer). Dat vonden ze allebei erg leuk:

We genieten van ons huis in Breckenridge. Maxine komt soms niet verder dan haar stoel, maar wij houden van wandelen. Het wordt al wat herfstig.

Kleine meisjes worden groot! Gister ging de bel en daar stond een jongen voor de deur om te vragen of ze met hem mee wilde naar Homecoming(schoolfeest)! Aiaiaia. 


1 comment:

  1. Ja hier ook weer even bezig op school. Fré begonnen met haar nieuwe opleiding (verzorgende IG) en Jasper eerst stage tot eind januari.
    De herst komt er zo langzamerhand echt aan al loop ik nog steeds in m'n korte broek (binnen nog warm genoeg)
    Jasper heeft ook jaren heel erg acné gehad...vreselijk veel geprobeerd en uiteindelijk: Silicium! VLoeibaar...'s ochtends en 's avonds gezicht mee schoonmaken met een watje én ook 1x per dag een slokje van nemen. Deze het meest zuivere:
    http://www.anplebanon.com/dexsil/silicium.html
    Proberen waard...toen Jasper 2 of 3 flessen op had was het bijna weg. Ook bij hem was het allemaal heel pijnlijk.

    ReplyDelete