Thursday, May 18, 2017

(Bijna) zomervakantie

De jongens hebben al vakantie en Maxine moet volgende week nog examens doen en dan zit ook voor haar het jaar erop. Het overvalt me ieder jaar weer, die zomervakantie!

Het weer werkt momenteel ook niet mee aan het zomervakantiegevoel:
Tja. 

We waren in New York met Steven en Maxine om onze Nederlandse paspoorten te verlengen. Natuurlijk deden we ook een beetje sightseeing en we waren nog nooit in de Freedom Tower geweest. Het was prachtig weer en het uitzicht was schitterend. 



New York is altijd druk en leuk. Het was een kort tripje, maar gelukkig gingen we een paar weken later alweer. Leen moest er zijn voor business en deze keer ging ik gezellig mee. Ook nu hadden we tijd voor een beetje rondlopen en we besloten het 9/11 museum te bezoeken. We liepen er bijna 3 uur rond en waren zeer onder de indruk!

Leen z'n moeder arriveerde hier en samen reden ze de 14 uur naar Madison om Vic op te halen voor de zomer. Die was blij weer thuis te zijn, hoe leuk hij het ook heeft daar. Volgende week begint hij in Denver aan z'n internship op de financiele afdeling van Leen's bedrijf.

Ruben deed in mei zijn allerlaatste high school examens en had als afsluiting de senior Prom. Hij ging weer gezellig met Rebecca.

Op moederdag had ik al m'n kids weer bijelkaar! Het was heerlijk weer en we zaten de hele dag buiten en deden spelletjes in de tuin.

De poezen vinden dat warme weer ook heerlijk:

Ruben had nog een allerlaatste frisbee tournooi. Alles staat deze maand in het teken van 'laatst'.

Ruben en Maxine hebben ook allebei een vakantiebaan. Ze gaan allebei een weekje met vrienden op vakantie en in die tijd gaan Leen en ik lekker kamperen in de bergen. Maxine gaat ook nog een week op kamp met special needs kinderen. Hopenlijk kunnen we ook nog als gezin op vakantie, want ze zijn druk allemaal.

Deze zaterdag komen opa en oma aan en volgende week staat in het teken van graduation en feestjes. Als het weer nou ook nog een beetje meewerkt...

3 comments:

  1. Heerlijk al je kroost weer thuis. Nog even en dan vliegt er toch weer eentje uit? Succes met de laatste loodjes en dveel plezier met je bezoek. En dan vakantie....

    ReplyDelete
  2. Off topic: grote kans dat ik weer mijn blog heropen. Zoals het er nu naar uitzien is obs expat avontuur toch nog niet afgelopen en gaan we weer terug naar het land waar we ooit begonnen zijn. Andere stad weliswaar maar toch. Keep you updated :-)

    ReplyDelete
  3. Wat is het hier al lang stil zeg. Hopelijk alles goed?

    ReplyDelete