Sunday, April 6, 2014

Disneyland!

De kids hadden dus spring break en Maxine wilde graag een keer naar Disneyland. We waren er vroeger wel een paar keer geweest, maar ze kon zich er bijna niets meer van herinneren. 

Ruben ging skien met een vriend en Vic was net in Omaha geweest en wilde niet weg. 

Leen dropte ons dinsdagochtend op het vliegveld en 's-middags stapten we het Disneyhotel binnen. We liepen direct al Pluto tegen het hondelijf. 

We stortten ons eerst maar eens in het zwembad. 

Het hotel stond aan de rand van Downtown Disney, een groot winkelcentrum. Daar hadden we 's-avonds een reservering bij de Rainforest Cafe. 

Omdat we in het Disneyhotel sliepen mochten we een uur eerder de parken in. 7 uur dus. Om kwart voor 7 stonden we dus al voor de ingang van het park en even na zevenen zaten we al in de eerste attractie. Van de gekken vond ik het, dat tijdstip, maar je moet wel, om de ellenlange rijen die zich later op de dag vormen te vermijden. 

Wij waren meestal rond de middag weer in het hotel en gingen dan naar het zwembad. Aan het einde van de middag gingen we weer tot ergens in de avond.  Zo vermijdden we de ergste drukte en vooral de eerste uren in de ochtend waren super. Gingen we soms wel vijf keer achter elkaar in de Tower of Terror. Lekker, om 7 uur 's-ochtends.

Dit is een foto van een foto, in de Tower of Terror.

Ja, het waren een paar leuke dagen!

3 comments:

  1. Wat gezellig zo saampjes! Haha en om 7 uur al in een attractie...je bent gelijk wakker iig! :))

    ReplyDelete
  2. Leuk, zo'n uitje met een kind, vind ik ook altijd

    ReplyDelete