Sunday, April 13, 2014

En weer aan de bak....

De kids zijn nu aan de laatste 'push' tot de zomervakantie begonnen: nog 8 weken.

De jongens waren allebei erg druk deze week. Ze moesten beiden nog werk van voor de vakantie inhalen. Ruben had ook elke dag na school een frisbee wedstrijd en was dan pas om zes uur thuis. 
Vic heeft zelfs een keer een hockey training laten schieten. Donderdagavond vroeg hij of hij vrijdag wiskunde mocht overslaan: hij moest nog veel doen aan een biologieproefwerk en had zijn huiswerk voor calculus niet af. Dus ik belde weer eens. Pff.

Zaterdagochtend vertrokken beide heren al om kwart over 7. Ruben had een weekend frisbee tournooi en Vic ging zijn eerste officiele ACT maken. Dit is een belangrijke nationale test die hij nodig heeft om zich in te schrijven voor universiteiten in het najaar. Hij hoopt in één keer hoge punten te scoren, zo niet dan kan hij van de zomer studeren en het in september overdoen. 

We gingen 's- middags even bij Ruben kijken:
Kijk, daar gaat ie, dat blauwe t-shirt rechts! 

Eenmaal weer thuis had ie zelfs nog zin met Leen te oefenen.
Plasje gedaan? Nee hoor, de frisbee ging in de boom en was niet meer te pakken. 

Dan maar verder met de bal:

Het was heerlijk weer, vrijdag en zaterdag. Maar hé, dit is Colorado en het is pas april. Vanochtend stonden we op met regen en dat ging rap over in sneeuw. En het sneeuwt nog steeds. Fijn.

2 comments:

  1. Heerlijk toch zulke kids. Hier voor de vakantie ook naar school gebeld , iets van senior skip day. Afijn nog 2 weken dan de finals en zit het er eind mei voor hem erop. Kan niet wachten. Succes met her weer, sneeuw zit je echt nog op te wachten ;-)

    ReplyDelete
  2. Ik wilde idd zeggen: wat een heerlijk weertje! Maar nu dus weer sneeuw! Wat veranderlijk hè?
    Ja en dan alweer bezig aan het laatste eind tot de zomervakantie. Wat gaat zo'n jaartje dan snel hè?
    Fijne maandag

    ReplyDelete