Monday, October 27, 2014

Herfstvakantie

Yeah, eindelijk herfstvakantie!

Geen gezamenlijke trip deze keer, de mannen gaan alledrie een andere kant op en de dames blijven thuis.

Leen vertrok vrijdagochtend naar Nederland. Hij heeft een conferentie in Amsterdam en plakte natuurlijk het weekend eraan vast. Hij bracht de zaterdag door met zijn moeder en het gezin van zijn zus en kon zondag aanwezig zijn bij de derde verjaardag van nichtje Lynn! Heel speciaal.

Zaterdagochtend vertrok Ruben naar Utah. Fietsen en wandelen en weet ik wat meer in de nationale parken daar. Met de boy scouts. Hij messaged mij alleen maar adembenemende plaatjes. 
Jaloers!

Woensdag komt ie terug en op die dag vertrekt Vic naar Chicago. Hockey training camp en een paar wedstrijden in het weekend. Ook nu is er iedere dag een wedstrijd of training. Verder brengt hij veel tijd door met Abigail en andere vrienden. En dan zijn er de college aanmeldingen. Hij wil zich voor 1 november aanmelden en werkt hard aan de online formulieren. De essays (opstellen) die hij mee moet sturen heeft hij al aan zijn Engelse leraar laten lezen, maar hij schaaft er nog steeds aan. Vandaag heeft hij twee aanmeldingen opgestuurd en morgen dan nog twee. Spannend!

Maxine zou een hoop leuke dingen gaan doen thuis, maar dat liep anders. Ze kreeg zaterdag een erge allergische reactie, waarop weten we niet. Het begon met wat jeukerige rode plekjes en toen begon ineens haar lip op te zwellen. Binnen een uur had ze twee enorm dikke lippen en ook haar tong werd dik. Ik gaf haar een dubbele dosis antihistamine en smeerde de jeukplekken in met anti itch zalf. 

Haar tong zakte gelukkig snel af toen, maar ik durfde haar niet alleen te laten 's-nachts en ze sliep bij mij in bed. De volgende ochtend was de jeuk weg en de lippen zakten in de loop van de dag af. In de avond had ze weer veel jeuk, maar haar mond was ok gelukkig. We herhaalden het scenario van de vorige avond en weer was het de volgende dag 'over'. 

Overdag voelt ze zich goed genoeg om toch wat leuks te ondernemen en vandaag maakte ze haar outfit voor Halloween klaar. 

Voor Mia kocht ze een tutu:

Zelf vindt ze het niet zo geweldig, maar het staat haar beeldig toch?

4 comments:

  1. Mooi uitje met de boy scouts! Prachtig daar! EN jij vermaakt je thuis wel hè? :)
    Raar die allergische reactie....eng ook aan de mond/tong. Ben je er al achter waar het van komt? Iets gegeten wat ze anders niet eet....andere merken enz. Lastig idd om te achterhalen.
    Ik vind de outfit leuk en Mia ziet er ook schattig uit hoor :))

    ReplyDelete
  2. He gats, zo'n allergische reactie. Gelukkig is het nu beter.

    ReplyDelete
  3. Met zo'n reactie zou ik een epi-pen voor Maxine halen. De volgende zou weleens veel erger kunnen zijn. Dat gebeurde ons buurmeisje, die in anaphylactic shock ging, ook onbekend waarom. Better be safe than sorry

    ReplyDelete
  4. Ach jeetje, ik lees dit nu pas ! Dat is dus wel schrikken geweest, hopelijk wordt toch de oorzaak van de reactie gevonden. Groetjes, Gera

    ReplyDelete