Sunday, September 20, 2015

Dekens en andere dingen

De Amerikanen houden van doneren en vrijwilligerswerk. Er hoeft maar ergens een scheet dwars te zitten, bij wijze van spreken, en er worden door buurtbewoners maaltijden verzorgd. En bij nog erger leed wordt er ook geld ingezameld. Er zijn vele feestjes/bijeenkomsten waar door de gastvrouw gevraagd wordt een donatie mee te nemen voor een goed doel. In plaats van het gebruikelijke bloemetje of doosje bonbons. 

Ook via school wordt vrijwillergswerk aangemoedigd. Maxine zit bij de Campus Crew, een club die assisteert als er dingen te doen zijn op school; denk aan ouderavonden e.d. Ook zit ze bij de National Junior Honor Society. Ook een vrijwilligersgroep, maar met nationale erkenning en hiervoor moet je een bepaald academisch nivo hebben. Op school werd ze geïnstalleerd als lid van NJHS:

Ook zijn we allebei lid van de National Charity League en afgelopen week maakten we dekens voor de patientjes van het Children's Hospital in Denver.

Dan de andere dingen. We gingen een avondje naar Billy Joel en dat was weer gezellig.

Maxine en haar vriendin deden mee aan de FoamGlow 5K race. Voor de race:

Ze moesten door foam rennen en dat licht dan op bij 'black light'. Ze zaten onder de verf, helaas moeilijk te zien op zo'n avondfoto. Een lol dat ze hadden!

Mia had een plekje aan haar staartje waaraan ze voortdurend zat te pielen. Dan maar even zo. Vond ze echt helemaal niet tof.

Met Vic gaat het goed in Madison! Hij is druk met school, de sportschool en nieuwe vrienden ontmoeten. Het gaat allemaal wel lukken volgens hem! We missen hem wel thuis. Ruben is ook vaak weg en soms eten we maar met z'n 3-en....




No comments:

Post a Comment