Monday, April 1, 2013

Winter Park en Mary Jane

De kids zijn on spring break, dus nog snel even skien voordat de pistes dicht gaan tot volgend jaar.

We hadden een condo gehuurd in Winter Park en nadat we Mia bij de kennel hadden afgezet (aaah...), reden we zaterdag na de lunch naar Winter Park. Onderweg kwamen we er al achter dat we een set stokken te weinig hadden (ja hoor), maar bij het inchecken zagen we een skiverhuur bedrijf vlakbij en haalden daar snel een set stokken. Ook al weer geregeld.

We aten gezellig bij Smoking Moe's Ribhouse & Saloon en maakten het niet laat die avond. Ontbijt om 8 uur!

Dit werd uiteindelijk kwart over 8,  maar afijn. Daarna de gebruikelijke chaos van skibroeken, -jassen, -schoenen, etc. aantrekken en eindelijk konden we dan vertrekken.

We parkeerden bij Mary Jane, de tweede berg, en moesten een kilometer ofzo skien, voordat we bij de lift kwamen. Maxine paste niet in haar skis. Raar...Na een paar keer proberen concludeerde Leen dat dit haar vorige paar skis waren en dat haar huidige skis nog thuis moesten zijn... Met een schroevedraaier probeerde hij nog de bindingen ver genoeg te verzetten, maar dat lukte niet. Hij gooide Maxine plus skis weer in de auto en reed tierend met de auto het stukje naar de lift, terwijl wij erheen skieden...

Gezellig.

Daar tickets gekocht voor de anderen, terwijl wij skis voor Maxine gingen huren. En jawel, eindelijk zat de familie Tokkie dan in de lift....

En werd het toch nog heel erg leuk, want het weer kon niet beter. Stralende blauwe lucht, prachtige vergezichten en niet druk. We aten lunch buiten op het terras en waren gewoon warm.





Heerlijk!

's-Avonds deden de spieren wel wat zeer (ja, kennelijk alleen bij mij, of ik zeur er meer over, dat zal het zijn), maar goed. Ik maande iedereen aan de volgende dag toch echt om 8 uur aan het ontbijt te zitten, maar Vic moest om half negen wakker geschud worden, dus weer gingen we 'te laat' weg.

Vandaag was het wat bewolker met zelfs een enkele sneeuwvlok en hageltje, maar ook zon en helemaal niet koud en zo mogelijk nog minder mensen dan gisteren. We skieden door tot het einde, behalve Ruben en Vic die al een uur op het terras zaten. De zwarte mogulpiste was ze niet goed 'be'vallen, haha.



Nu op zoek naar een gezellig restaurant voor vanavond. Dit gaat niet meevallen, want we hebben een window om te eten tussen half 7 en 7, zucht. Vic wil de Avs-game zien, die om half 7 wel over zal zijn, en de dames Dancing with the Stars, dat om 7 uur begint. McDonalds dan maar?

No comments:

Post a Comment