Thursday, March 28, 2013

Fort Collins

Nou. Met de auto liep het niet goed af. Vind ik dan. Leen vond het nog meevallen. Het had erger kunnen zijn. Er moest voor een enorm bedrag een nieuwe waterpomp in, dus Subbie ging maandag onder narcose en 's-avonds konden we hem weer ophalen. Geen nieuwe auto dus, waar Ruben zich al op verheugd had.

Maar he. In ander, meer opgewekt, nieuws kan ik melden dat de lente hier nu toch echt in aantocht is. Of de zomer, want soms duurt de lente hier maar heel erg kort of gaan we zelfs direct van winter in zomer over. De sneeuw die zaterdag is gevallen (toch zo'n 25cm) is vrijwel overal weer weg. De vogels zijn terug en zingen hun hoogste lied en de bomen lopen heel voorzichtig uit. We kunnen weer lekker buiten lunchen.



Vandaag gingen Kira en ik naar Fort Collins. We hadden uiteraard met Steven afgesproken voor de lunch en voor die tijd liepen we even over de campus en Kira kocht een en ander in de Ram's winkel (de ram is de mascotte van CSU). We zagen Steven bij de Cheba Hut, zijn favoriete lunch spot, en konden heerlijk buiten zitten.


Na de lunch reden we even langs zijn nieuwe appartement waar hij per 1 augustus in kan, en daarna liet hij Kira zijn huidige huis zien. Ze maakte ook kennis met kippen Lucky en Piedro (die op pensioen is).

Daarna zette hij ons af bij Old Town Fort Collins, waar we nog even rondkeken en hij terugging naar college. 

Het voelde gewoon aan als een dagje spijbelen voor mij, heerlijk zo'n dagje er even uit, door de week.



No comments:

Post a Comment