Monday, March 24, 2014

Ultimate frisbee en Fort Collins

Ruben heeft zich aangemeld bij het ultimate frisbee team van de high school. Ja, echt, dat is een sport! Met een heus team! Het is heel veel rennen en er komt nog best wat techniek bij kijken. Na een paar weken trainen was daar dan de eerste wedstrijd. 

Zie hem rennen!

Wat een worp!

Afijn, ze wonnen en het was heerlijk weer buiten. Mia deed zich tegoed aan ganzenpoep en een sigarettenpeuk (die heb ik snel uit haar bek gepeuterd, dat leek me niet goed). 

Zaterdag reden we naar Steven. Het plan was daar samen te lunchen en daarna te wandelen in Horsetooth Reservoir. Helaas. We hadden de enige sneeuwdag van de week uitgekozen. Ruben zou rijden en deed dat heel goed. Op een gegeven moment werd het wel erg wit buiten en nam Leen het over. Maar prima gedaan!

We lieten Mia achter bij Will ( die was niet fit en ging niet mee) en liepen in de snoeikoude wind naar Avo's, een gezellig restaurantje. We besloten maar niet te gaan wandelen en Will verzekerde ons dat ons hondekind in slaap was gevallen en we namen dus ruim de tijd.

Maxine begon met een enorme milkshake:

Waar laat ze het?

Steven had een belangrijk tentamen met een goed cijfer gehaald en was daar helemaal blij mee. Hij vond het erg moeilijk maar dit geeft hoop voor de andere twee examens voor dit vak. 

Hij was net terug uit Silverthorn waar hij springbreak had doorgebracht. Het was leuk geweest, maar hij vindt kamperen toch leuker dan in een huis zitten. Hij had lekker geskied, gesleed en gewandeld.


Grote afwezige was Vic, want die moest hockeyen. Natuurlijk.


1 comment:

  1. Gut een frisbee team! Ik had ook geen idee dat dat echt een sport was! Leuk!
    Lekker weekend verder zeg. De milkshake ziet er lekker uit, maar is mij teveel ook. ;)
    Fré zit net met de neus tegen het scherm en ontdekt dat Maxine een Harry Potter shirt aan heeft. Gaaf, vond ze :)
    Fijn een mooi cijfer voor Steven's tentamen. Komen de examens ook al gauw?
    Fijne dag hoor

    ReplyDelete