Sunday, March 2, 2014

Ongewenst bezoek en The Frozen Four

Met Maxine gaat het inmiddels een stuk beter.  Ze kan haar kiezen weer min of meer op elkaar krijgen en eet weer normaal. Pijn heeft ze ook niet meer en ook praten gaat weer goed. Het ergste heeft ze gehad!

We hadden ongewenst bezoek deze week! In de tuin! Ja.
Mia, onze waakhond, houdt niet van vreemden in de tuin. Elke vogel, eekhoorn, vreemde poes wordt met luid geblaf verjaagd. Ze is onvervaard. 

Maar soms is er een bezoeker die zich niet zo makkelijk laat wegjagen:

Sterker nog, hert doet een dreigende stap richting Mia en ze weet niet hoe snel ze achteruit moet. De held:

Hmmm, het is een stand-off:
 
Als het hert aanstalten maakt de tuin uit te wandelen, ja dan durft ze wel:


Bitty bemoeit zich er niet zo mee:

Vic ging de laatste week van high school hockey in. Vorig weekend wonnen ze hun wedstrijden en daarmee waren ze bij de laatste vier van de staat. The Frozen Four. 

De semifinal werd vrijdagavond gespeeld tegen de huidige staatskampioen. Dat konden ze niet redden en ze verloren van dat team dat de volgende dag weer staatskampioen werd. Niet slecht gedaan toch en vandaag was het banquet, een dineetje waar de spelers en coaches in het zonnetje worden gezet. Vic kreeg diverse awards en het was een leuke avond. Een beetje emotioneel ook, ze hebben vele uren per week als team doorgebracht en nu is dat over.

Maar de training gaat gewoon door. Vandaag deed hij try-outs voor het spring team en ze gaan hard trainen voor de nationale kampioenschappen eind maart, waarvoor hij een plek heeft gewonnen met zijn fall team.  Voorlopig worden de schaatsen nog niet aan de wilgen gehangen!

3 comments:

  1. Wat een grappig gezicht ineens zo'n hert in de tuin! En wat een grote tuin zie ik ineens!! Beetje sneeuw ligt er ook nog. Maar nu mag het wel lente worden :)
    Fijn dat het met Maxine al beter gaat nu.

    ReplyDelete
  2. Zo, dat is inderdaad een eigenaardige bezoeker.

    ReplyDelete
  3. Wel mooi zo'n hert in de tuin, maar ik heb met Cosmo ook weleens angst dat ze hem aan gaan vallen.

    ReplyDelete