Saturday, May 3, 2014

Kids to work day en de broertjes

Het is alweer even geleden (ja, sorry hoor..) maar in april was de nationale take your kids to work day. Deze keer was er een heus programma opgezet voor de LOS- kids en Maxine wilde graag mee. Alles beter dan een dag op school, haha. Ze nam wat huiswerk mee om bij Leen op de bank te maken. Daar verheugde ze zich nog wel het meeste op: papa heeft een echte bank in zijn kantoor en daar ging ze liggend haar huiswerk maken!

Ze kregen kort informatie over wat het bedrijf precies doet (fraccen dus, nogal controversieel in Colorado), en Leen's collega nam de hele bups mee naar Starbucks. Nou, daar werden ze niet bepaald rustiger van... 

Voor de lunch werd er pizza aangerukt en 's- middags mocht ze Audry helpen met het uitpakken van supplies. Ze is dol op Audry, dus dat werd een gezellig uurtje.

Zeer geslaagd dagje dus.

Vic had gisteravond een hockeywedstrijd in Fort Collins. We zouden met z'n allen gaan, maar het bleek dat Maxine moest balletten.

Ze aten een snelle burger ergens.

Helaas voor Vic te dicht voor de wedstrijd, want na first period chuckte hij de hamburger er weer uit...
Hij kreeg het flink te verduren tijdens de wedstrijd en net voor het einde werd hij van achteren onderuit gehaald en klapte tegen de boards. Die jongen werd geschorst voor de volgende 3 wedstrijden....
Vic is ok, dankzij zijn helm...

Steven zit tegen zijn examens aan en werkt zich uit de naad. Het gaat wel heel goed. Hij heeft een baan voor de zomer in Noord Dakota en kan daar waarschijnlijk snel na zijn examens beginnen. De exacte dag hoort hij nog. Hij gaat ook weer eens verhuizen in juli, dus daarvoor krijgt hij een paar dagen vrij.

Hier een foto van nummer 1 en nummer 3 en het is goed te zien dat Steven zijn tijd voornamelijk in de library doorbrengt (witjes):

No comments:

Post a Comment