Monday, May 26, 2014

Memorial Day Weekend

Het onofficiele begin van de zomer in de VS!

Steven is al twee weken klaar met zijn examens en had onlangs een sollicitatiegesprek op Leen's werk. Hij gaat deze zomer werken in Noord-Dakota. Hij zal in een grote loods gaan werken om te helpen de vrachtwagens in te pakken die daarna naar de olieputten gaan. Het is 12 uur per dag werken in een 2 weken op 2 weken af formaat. Hij heeft er erg veel zin in! 

Omdat hij morgen moet beginnen reed ie vandaag naar Williston. 10 uur rijden. Na een lekker roerei met worstjes ontbijt reed hij hier tegen 8en weg en is net aangekomen. 

Zaterdag kwam hij aan om het weekend hier door te brengen. Vic en Ruben moeten beide deze week examen doen en vooral Ruben moest veel leren dit weekend. Vic heeft maar een paar vakken meer, maar had een groot project dat morgen af moet en heeft daaraan gewerkt. Pfff, ik zal blij zijn als de finals achter de rug zijn.

Om het begin van de zomer te vieren - en Steven's baan - gingen we zaterdagavond eten bij Rodizio Grill in downtown Denver. Een heerlijk uitgebreid buffet en het vlees werd op een spies naar de tafel gebracht waar het dan af werd gesneden. Er waren alle mogelijke soorten vlees en als het er niet was werd het voor je gemaakt. Erg gezellig.



Zondag werd een lekkere aanklungeldag. De jongens studeerden, Leen ging met Steven schoenen met stalen neuzen kopen en we deden Clue met z'n allen en Maxine won! Zonder vals te spelen.

We bbq-den in de tuin en probeerden 's-avonds naar The Hobbit-the desolation of Smaug te kijken. Steven heeft die gedownload op zijn computer. Eerst was de film in Hindi, haha, beetje moeilijk te verstaan en toen dat veranderd was, liep de film te langzaam en toen dat was verholpen raakte Steven zijn oude computer oververhit en gaven we het maar op. We keken toen maar Pirates of the Caribean op Netflix. Zo

Maxine ging weer eens veel te laat naar bed, maar ach, het is bijna zomer!




1 comment: