Sunday, June 1, 2014

Laatste schoolweek....pffff

De jongens hebben er helemaal geen zin meer in....in school. Vic hoefde al bijna niet meer naar school, hij moest alleen nog voor de vakken waarin hij geen AP examen heeft gedaan. Studeren voor die vakken, daar zag hij het nut niet van in. Hoewel, zijn biologie zakte ineens naar een 89.4 en dat vond hij toch wel erg jammer. Hij neemt dat vak Honors en krijgt daarom 5 punten voor een A en 4 voor een B. Hij sloeg dus aan de studie en haalde het op met zijn laatste examen. 

Ruben studeerde flink deze week en tot nu toe zijn de cijfers goed. Morgen nog Engels en dan hebben beide heren vakantie. Maxine moet dinsdagochtend nog naar school en dan is zij ook vrij.

Afgelopen woensdag had ik een onverwacht pretje. Ik kon ineens mee naar het concert van Cher, omdat iemand op het laatste moment niet kon. Ik ben dol op concerten dus hoppa, gauw m'n concert kloffie aan en Vic bracht me naar de trein. 

Concerten hebben iets magisch, vind ik. Het klinkt allemaal toch anders als je het in het echie ziet in een groot stadium. Het had wel een hoog 80's gehalte, haha, maar dat was juist leuk. Cyndi Lauper opende voor haar. 
Jammer genoeg kon ik niet echt meeswingen want ik was net die dag ervoor door m'n rug gegaan. Tjonge wat doet dat zeer. Ik zat dan ook onder de pijnstillers, maar hé, ik klaag niet, ahum.
Cher was super. Het mensje is natuurlijk wel 68 hé?  Ja. Het echte danswerk liet ze aan haar dancers over, maar wat een stem heeft ze! 


Haar tour heet Dressed to Kill en ze had de meest waanzinnige outfits aan.


Dan het drama van Mia's oogjes. Ze maakt zelf geen traanvocht aan, ik druppel haar ogen met traanvocht. De dierenarts vond het verstandig om er een specialist naar te laten kijken, ook vanwege haar leeftijd. Ze is nog geen drie...

Ruben reed me er door druk vrijdagmiddagverkeer heen en deed het prima, op wat moeizame lane changes na...pfff. Maar! Ging allemaal goed!

De specialist keek haar oogjes helemaal na en behalve het traanvocht probleem zien die er nog goed uit. De kunstmatige tranen helpen haar niet genoeg, ze heeft jeuk aan haar ogen. Ik heb andere medicijnen erbij gekregen en hopenlijk helpen die genoeg. De volgende stap is een operatie... Arm diertje! Maar ze blijft happy en vanmorgen namen we haar mee naar het dog park, vindt ze helemaal het einde:


Maxine is dit weekend druk met de balletrepetities voor Aladdin, de uitvoering is volgende week. Ze is een marktvrouw deze keer:

Deze is gemaakt tijdens de repetitie:

Steven werkt inmiddels al weer een paar dagen in Williston, ND. Hij kwam er maandagavond aan en werd dinsdag overal rondgeleid. Woensdagochtend was dan de eerste echte werkdag en ontmoette hij ook zijn collega's waarmee hij in dezelfde shift zit. Hij werkt van 6 tot 6 elke dag, twee weken op twee weken af. 's-Avonds eet hij nog wat in het mancamp en gaat dan naar bed. Het mancamp is een soort hotel waar de mannen verblijven. Iedereen gaat naar huis in de vrije twee weken. Het eten wordt verzorgd en er is een gezamenlijke ruimte met tv's en een fitness room e.d. Steven staat om 5 uur op om om 6 uur te beginnen en is om 7 uur 's-avonds weer thuis. Eten en douchen en dan is het tijd om te slapen. Hij lost en laadt de vrachtwagens die naar de putten rijden. Zijn directe collega is ook 21 en volgens hem had ie het niet beter kunnen treffen. Goede berichten dus! 

Nog 1 dagje, mensen, en dan is het hier zomervakantie!

3 comments:

  1. Oh gut, heerlijk...bij jullie is het al zover dus: zomervakantie!
    Fré moet nog ff geduld hebben....half juli begint voor haar de vakantie. Maar ach, die laatste weekjes gaat alles wel in een lager tempo heb ik altijd het idee hoor ;)
    De jongens werken natuurlijk, dus die hebben ieder maar 3 weekjes. In augustus pas trouwens.
    Leuk dat je naar een concert ging. Wel balen van die zere rug zeg!
    Ach en sneu dat Mia last van d'r ogen heeft. Hopelijk helpen de nieuwe medicijnen goed.
    En Steven dus druk aan het werk. Klinkt goed. Hoe lang gaat hij dat doen?
    Fijne dag hoor

    ReplyDelete
  2. wow, dan al zomervakantie? Tot wanneer duurt die dan?

    ReplyDelete
  3. Pff, inderdaad! Hier nog bijna twee weken en het gaat erom spannen. Geniet van de zomer, mijn favoriete stressloze tijd

    ReplyDelete