Sunday, June 8, 2014

School's out for the summer!

Nou, we hebben het weer gered! Alledrie hebben ze het jaar met goede cijfers gehaald. Summertime!

Allerlaatste keer voor mij dat ik een 6th grader naar school breng:

Maxine had een gedichtenboekje gemaakt op school en papa moest het lezen:

Onmiddellijk begon de grote in- en uitloop van vrienden. Ze gingen zwemmen, speelden spelletjes, hadden sleepovers en Vic had nog twee graduation parties van hockeyvrienden. 

Ruben had een autorijles en moest in downtown Denver rijden, straatje keren en inparkeren. Het ging erg goed, vertelde de lerares. Nu nog 1 les in augustus en dan kan hij op zijn 16e verjaardag afrijden ( of kort daarna).

Vic's zomertraining is begonnen, twee keer dry land training en 1 keer schaatsen per week. Het is nog een grote groep, coach kiest eind augustus het team. Hij had een maand niet geschaatst en had er wel weer zin in.

Maxine moest veel dansen, ze had dit weekend de balletuitvoering met twee shows. Dit jaar deden ze Aladdin en was ze een marktkoopvrouw en danste ze mee in de parade. Ze geniet er altijd erg van.



Ondertussen had Leen een drukke week. Hij heeft nog steeds last van zijn schouder en gaat nu naar physiotherapie. De kinderen liggen in een deuk als hij zijn oefeningetjes thuis doet. Maar goed, echt helpen deed het nog niet en hij moest woensdag de hele dag golfen met het team. Afijn, dat ging allemaal wel, maar op vrijdag kreeg hij overal uitslag. Ja, beweerde hij, dat kwam van mij! Ik had andere kaas gekocht en daar kwam het van. Belachelijk. Ik vond het een vreemd verhaal. Op zaterdag was het nog erger, het werden kleine blaasjes en een jeuk dat ie had! Dus ik zeg, joh, dat lijkt wel poison oak. En dat was het natuurlijk. Dokter Margreet had weer eens gelijk. Waarschijnlijk stond het bij de golf course. Hij is niet erg goed in golfen( hihi) en soms gaat zo'n bal where no ball has ever gone before, zoals z'n collega's lachend opmerkten. En dan moet ie het struikgewas in om de bal te pakken. En zo is het gekomen, besloten we. Balen, want poison oak (een plantje) jeukt echt ontzettend. 

Warm weer wordt afgewisseld met heftige buien. Op een avond was het wel heel erg raak:

Voor de zonnige, warme momenten zette ik het zwembadje weer op. Vindt Mia erg leuk.
Inmiddels ligt het vol met haar toys, die moeten kennelijk allemaal zwemmen...

En kijk....de klaprozen bloeien weer!

1 comment:

  1. Nog een dag en dan is het hier ook eindelijk klaar met school. Wat een hagel, zeg!

    ReplyDelete