Sunday, August 2, 2015

Nog een keer naar A.dam's Camp, orientatie in Wisconsin en een weekend met vrienden in Breck

Na een paar dagen thuis te zijn geweest vertrok Ruben voor nog een week A.dams Camp. Deze keer hielp hij mee met de groep 14-18 jarigen. Zijn leeftijd dus. Hij had er weer zin in. 

Kanoën:

Bowlen:

Gokarten:

Hij vond deze week nog leuker dan de vorige. Misschien omdat het kinderen van zijn leeftijd waren? Hij heeft wel wat heftige dingen gezien, waardevolle gesprekken gehad en dingen over zichzelf geleerd. 
Hij had na terugkeer zelfs een echte kampkater!

Voor die kampkater had ie gelukkig niet veel tijd. Ik haalde hem na kamp in Frisco op en we reden naar Breck, waar ik al een dag was met Maxine. 

Leen en Vic waren ondertussen in Wisconsin waar Vic orientatie had. Hij vond het allemaal best wel spannend, maar hij kwam enthousiast terug. Telefoonnummers uitgewisseld met een aantal jongens die ook in zijn flat gaan wonen en hij was blij met zijn lesrooster. Hij zal eind deze maand verhuizen en zo langzamerhand gaan we ons voorbereiden. 

Leen kwam vrijdagavond laat in Breck aan. Onze vrienden uit St. Louis waren ook in Breck en de jongens spraken direct af. Met het zusje, Dana, had Maxine al 2 dagen doorgebracht. Zaterdagavond gingen we met z'n allen bbq-en bij weer een ander bevriend stel en het was een prachtige avond. 

We verkenden weer meer bospaadjes achter ons huis en blijven ons verbazen over alle bloemen en hoe groen het is. 


Mooi toch?

1 comment: