Tuesday, August 20, 2013

Zondag in Fort Collins

Toen we 3 weken geleden midden in de nacht thuiskwamen uit Aruba vertrok Steven binnen het uur naar Fort Collins. Hij zou een paar dagen later in zijn nieuwe appartement kunnen, maar eerst moest zijn vorige woning nog schoon, zodat ie de borg terug zou krijgen.

Op Aruba had hij al gehoord dat het allemaal een grote zooi was. Hij zat zich, zodra het vliegtuig in Miami landde en hij weer kon texten dan ook al behoorlijk te ergeren en op te winden.

Afijn, het is allemaal goed gekomen. Hij sliep nog een paar dagen bij een vriend op de bank, totdat hij kon verhuizen.

Vorige week ging hij met een paar vrienden naar Michigan. De ouders van een van zijn vrienden hebben een huis aan Lake Michigan. Ze reden er zo'n 20 uur over. Hartstikke leuk hadden ze het gehad. Gewandeld, met de boot en de kayaks erop uit en de omgeving is daar schitterend. 

Al met al hadden we dus zijn nieuwe onderkomen nog niet gezien en dat ging zondag gebeuren.

Zonder Vic, want op de laatste dag van de vakantie moest toch het boek uitgelezen worden en de wiskunde gemaakt. Op mijn opmerking dat het toch jammer was zo de laatste dag door te brengen en dat het veel leuker zou zien iets met vrienden te doen, werd honend gereageerd. Kennelijk werd de dag door al zijn vrienden zo besteed. Okee dan.

Steven woont nu met Will samen, zijn vriend uit Californie, die hij al kent sinds 2nd grade. Ze hebben een leuk appartement: een woonkamer/keukenblok en  2 kleine slaapkamers. 



We lunchten bij Steven's favoriete sandwich shop, Cheba Hut. Natuurlijk ging Will ook mee en hoorden we over hun belevenissen in Michigan.



Nog even een paar foto's op The Oval, op campus, en daarna moest Steven werken.


En thuis bleek Vic dan ook eindelijk de boel af te hebben, pfff.

3 comments:

  1. En dan is de zomervakantie alweer voorbij hè? Moest Steven uit zijn vorige woning? Of wilde hij gewoon wat anders? Leuk dat ie met vrienden op pad was een weekje. Maar jemig 20 uur rijden? Pfff Wat een trip zeg.
    Mooi dat Vic uiteindelijk ook alles af had voor school. Tja, zulke dingen moeten altijd op het laatst hè? Heel herkenbaar hoor.
    Hier loopt de vakantie ook op z'n eind. Marco en Jasper beginnen maandag weer met werken. En Fréderique heeft nog even vakantie tot 2 sept. Matthijs begint 2 sept. met zijn nieuwe (tijdelijke) baan.

    ReplyDelete
  2. leuk appartementje hoor. En fijn het summerwork toch nog gedaan is en dat de kids nu weer naar school zijn... finally rust in 'da house'. Hier hadden we ook een all-nighter om het huiswerk af te krijgen. Zucht.

    ReplyDelete
  3. Heel herkenbaar dat laatste moment gedoe. Hoeveel jaar heeft Steven nog, opeens kan ik het me niet herinneren. Leuk appartement en hoe minder "roommates", hoe beter geldt hier.

    ReplyDelete