Monday, August 15, 2016

Eerste week in Nederland

En zo kwamen we dus zaterdagavond bij Leen's zus aan. We konden gelijk aanvallen met de patat en kroketten/frikandellen, jammie. Lekker buiten zitten en bijkletsen. 


De nichten en neef boden aan om Vic de volgende ochtend van Schiphol te halen waar hij om half 8 aan zou komen. Graag! Wij hadden nog steeds wat last van jetlag en zo konden we wat uitslapen. Om een uur of 10 waren ze weer thuis, met een vermoeide Vic. Hij ging eerst eens even lekker douchen en wat eten. Het was prachtig weer, dus we leefden buiten. 

We maakten fietstochtjes in de buurt, gingen een keertje wokken, de kinderen gingen een middag met z'n zessen naar een zwemparadijs en mijn ouders en Linda en Lynn kwamen een dagje langs. Gezellig hoor, zo met de hele meute in de tuin bijelkaar. Lynn was blij met Maxine's te kleine danskleding en ze deed dapper mee met het watergevecht van de groten.

We vertrokken naar het nieuwe huis van Leen's moeder voor 2 nachten. Intussen voeren Ariadne en gezin hun boot naar Friesland, waar we elkaar weer zouden zien. 
Heet was het bij Leen's moeder! Warmste dag in Nederland. Afijn, de volgende ochtend begon Vic aan zijn avontuur. We zetten hem in Amersfoort op de trein naar Schiphol, waar zijn vrienden die middag aan zouden komen. De heren zouden vakantie houden in Amsterdam en Parijs. 

Wij gingen die middag aan het strand in Nulde liggen, want het was warm!

De volgende ochtend reden we naar Koudum, waar we een huisje hadden vlakbij de jachthaven, waar Ariadne met hun boot lag. Prima plek! Lekker aan het water, de kinderen gingen paddleboarden, fietsen, zwemmen en gewoon lekker rondhangen. Leen en ik vonden de kano erg leuk. Ook gingen we een dag 'zeilen' op de boot, maar vanwege geen wind werd het soms gewoon varen met de motor.


We bezochten Stavoren en Hindeloopen.

Heerlijke dagen gehad in Friesland en een prachtige week met Leen's familie!

No comments:

Post a Comment