Sunday, August 14, 2016

Londen

Het was Maxine's wens om eens naar Londen te gaan en dat leek ons natuurlijk ook leuk. Op weg naar ons 2-jaarlijks bezoek aan Nederland stopten we eerst een paar dagen in Londen. We hadden een piepklein appartementje vlakbij St. Pauls Cathedral en na de nachtvlucht kwamen we daar in de ochtend aan. Even douchen en settelen en daarna erop uit.

Eerst maar eens lunchen in één van de straatjes bij St. Pauls. Ruben maakte het allemaal niet zoveel uit, maar wij 3-en hadden allemaal een aantal dingen die we graag wilden zien. 

Na de lunch gingen we op pad. Het was zaak bezig te blijven, want we hadden wel last van jetlag. We liepen over de Millenium Bridge ( te zien in - ik meen - de zesde Harry Potter film), naar het Shakespeare Theatre, the Globe. Daarna doken we de metro in, vogelden uit hoe we een pas konden kopen en namen ons eerste ritje naar King's Cross Station. Ook bekend uit de Harry Potter boeken. We bezochten platform 9 and 3/4, en de Harry Potter Shop. Allemachtig. Wat een HP meuk daar!

Volgende stop was Abbey Road. Ja, daar is de beroemde Beatles foto gemaakt op de zebra. Natuurlijk gingen wij ook even oversteken daar en Leen was helemaal blij!

We waren al behoorlijk versleten, maar ja, je kunt moeilijk om 5 uur te bedde en dus bracht de metro ons naar Buckingham Palace. Lekker ijsje gekocht daar! De eerste van vele...

We liepen vandaar naar Leicester Square, het uitgaanscentrum, maar daar is ook de M&M winkel. Weer een grote wens van Maxine. Er zijn maar 5 van deze winkels in de wereld en dit was #3 voor ons.

Nu vonden we het laat genoeg om naar bed te gaan. Ik geloof dat we om 8 uur allemaal lagen te pitten, haha.

1 comment:

  1. Welke twee M&M-winkels moet ze nu nog hebben? ;-)
    Leuk hoor Londen. Mooie verslagen.

    ReplyDelete