Sunday, August 14, 2016

Londen, dag 3

Vandaag slapen we voor het eerst wat langer. Sterker nog, we moeten ons een beetje haasten om om half 11 bij de London Eye te zijn. 

Daar blijkt dat het totaal niet uitmaakt welke tijd er op je kaartje staat, iedereen gaat gewoon in de rij. Het gaat toch wel snel en al gauw stappen we in een grote glazen capsule. Ook dit is een grote wens van Maxine. 

De rit duurt een half uur en is echt leuk om te doen. 

We kijken nog een tijdje naar een aantal straatartiesten en nemen dan de metro naar Portobello Road, waar we gaan lunchen en winkelen. Dit is nostalgie voor Leen en mij, jaren geleden deden we dit ook al eens.

De kinderen zijn moe en we gaan even een paar uurtjes ontspannen in het appartement. 's-Avonds eten we in een Engelse pub en gaan daarna naar een theatershow vlakbij Leicester Square. 

We lopen nog even in de uitgaansdrukte van Picadilly Circus en zoeken dan ons bed weer op. 

De volgende ochtend nemen we een Uber naar St. Pancras, het internationale treinstation. We gaan door security en nemen de trein naar Brussel. Door de chunnel, wat eigenlijk een non-event is. Voor we het weten rijden we door Frankrijk en Belgie. Daarna door naar Nederland. 4 landen in 1 dag!

No comments:

Post a Comment