Sunday, March 24, 2013

Meer sneeuw en een oververhitte motor...

Dinsdag kwam Steven ook weer thuis van zijn kampeer/offroading trip in Canyonlands, Utah. Ze waren met twee auto's gegaan - 12 mensen... Gewoon in het wild hun tentjes opgezet op een plaats in overweldigend mooie natuur. Geen enkele voorziening, dus hij had een schep bij zich voor de grote boodschappen, haha. Ze hebben een grote wandeling gemaakt en verder vooral ge-offroad. In Canyonlands is een groot aantal trails (paden) speciaal voor 4WD auto's. Hij had af en toe wel peentjes gezweet, vertelde hij, en ik was blij dat ik het allemaal niet wist!

Hij kwam met twee vrienden thuis aanzetten, alledrie uitgehongerd. Snel wat te eten gemaakt en de vrienden gingen daarna nog door naar Fort Collins. Steven heeft de dag daarop besteed aan het schoonmaken van zijn geliefde auto.


Ook gingen we natuurlijk even gezellig met z'n 3en lunchen. We namen Kira mee naar Panera Bread, wat ze ook weer heel gezellig vond. 's-Avonds werd Steven ineens uitgenodigd om de Avalanche ice hockey game bij te wonen. Een vriend had kaarten en hij verwachtte goedkope, slechte plaatsen. Zaten ze vlak achter de spelersbanken! De vriend is de babysitter van iemand die bij het Pepsi Center werkt, vandaar. Leuke meevaller dus. 

Hij vertrok de volgende dag weer. Feesten had ie, en ook moest er nog een werkstuk geschreven worden.

Vic had evaluatie training gehad voor het Creek school hockey team. Hij is in het junior varsity team 1 geplaatst, het middelste van 3 teams. Met al z'n vrienden. Helemaal happy dus. Vanaf nu om de andere dag hockey. Ook is hij lid geworden van de sportschool, zodat hij op zijn hockey off-days ook kan sporten.

We hadden plannen voor het weekend, maar het liep allemaal wat anders...
Vrijdagmiddag begon het enorm te sneeuwen en dat ging op zaterdag gewoon door. Kira hielp ook gezellig mee sneeuw ruimen:


De dames wilden dus graag shoppen en ik reed met een slakkengang over de snelweg naar de mall. Gekkenwerk. Er waren nog andere shoppers ook, de gekken, maar druk was het niet. De snelweg was gewoon ondergesneeuwd. Veel kochten ze niet, maar ze hadden wel lol met het aanpassen van galajurken, haha. 

Toen we weer veilig thuis waren aangekomen, besloot ik dat ik er vandaag beslist niet meer uitging en we gingen in de hot tub en daarna keken de dames een Harry Potter film. Is nog best vermoeiend, zo'n film kijken:


Zondag begon zonnig. Leen nam de dames mee naar Colorado Springs om daar de tram te nemen omhoog naar Pikes Peak. Zover kwam het helaas niet... De auto begon ineens te roken vanonder de motorkap en de motor bleek oververhit. Ze belden de wegenwacht en de diagnose was een lek in het koelsysteem. Afhankelijk van waar het lek precies zit, kan het een reparatie van $10.00 zijn of de auto is total loss... Ja. Hij is fijn. Er kwam een tow truck voor de Suburban en een andere auto die Leen, Kira en Maxine naar huis bracht. Wordt vervolgd...


Het sneeuwt trouwens alweer... zo'n 25 cm dit weekend. Mag het lente worden aub? En waarom sneeuwt het hier de laatste tijd alleen in het weekend? Leve de hot tub...


1 comment:

  1. Nou Steven heeft er een avontuurlijk tripje opzitten zeg! Helemaal basck to basic dus. Brrr niks voor mij. Lag daar geen sneeuw toen ze in de tentjes sliepen?
    Haha ja fijn dat je pas achteraf hoort wat ze allemaal gedaan hebben. Dat wil je voor die tijd niet weten als moeder zijnde ;)
    Vic wordt dus druk met z'n hockey en dan ook nog sporten dus. Leuk! Hier sporten de jongens zo'n 3x per week in de sportschool. Als het kan gaan ze samen, maar door Matthijs z'n onregelmatige diensten ook vaak apart. Nu zijn ze samen, want Matthijs had nachtdienst en is pas sinds 16.00 wakker. Straks nog 1 nachtdienst en dan zit het er weer op.
    Wat balen van het lek in het koelsysteem. Ff afwachten dus nog of het gemaakt kan worden? Hopelijk kan het gewoon gemaakt worden.
    Ooo en wat een flink pak sneeuw is er weer gevallen zeg! Bah dat komt je neus ook wel uit denk ik zo langzamerhand. Wel heerlijk die hot tub dan. Lijkt me zálig! Gaan jullie er allemaal vaak in?
    Fijne week verder hoor.

    ReplyDelete