Wednesday, March 13, 2013

nieuwe website!

Ik was het helemaal zat op de oude weblog en ga nu dus hier verder. Het moet natuurlijk allemaal nog gezelliger, dus geduld mensen!

Ondertussen is Kira hier alweer twee weken en heeft al twee sneeuwstormen meegemaakt. Nu is het hier heerlijk weer en morgen wordt nog beter, dus lekker lunchen in het zonnetje.

We zijn een dagje naar Denver geweest, het Capitol van binnen gezien en geluncht met Leen. Ze is druk bezig met het autorijden hier onder de knie te krijgen en dat gaat heel goed. Ik laat me lekker overal heenrijden.

De kinderen zijn op het moment allemaal bezig met de TCAP's op school, een staatstest. Dat betekent voor Vic dat ie iedere dag om 12 uur vrij is, zonder huiswerk. Ruben en Maxine moeten wel de hele dag naar school, maar hebben geen gewone lessen en ook geen huiswerk. Deze ongein gaat twee weken duren.

Maxine heeft drie weekenden achter elkaar gedanst en we zijn er wel even klaar mee. Dit weekend reizen we naar South Dakota om Kira Mt. Rushmore te laten zien.

Steven heeft volgende week al spring break en gaat een paar dagen kamperen met vrienden in Moab, Utah. Daarna komt ie een paar dagen thuis. Hij heeft trouwens een nieuw appartement gevonden, waar hij samen met zijn vriend Will volgend schooljaar gaat wonen. Hij is super-enthousiast! Het is echt vlakbij school, hij kan gewoon lopen.

De dames deden ook nog even hun nagels:


En nog een foto gemaakt vlak voor haar solo:

No comments:

Post a Comment