Wednesday, October 9, 2013

Herfst in Colorado

Er raasde een klein koufrontje over Colorado. Met neerslag. En dan ziet het er 's-ochtends ineens zo uit:

Die kou duurt dan een dagje ofzo en dan gaan de temperaturen weer omhoog en kunnen we gewoon weer lekker buiten zitten.

We gingen op zondag wandelen bij het Cherry Creek State Park. Het was er gewoon warm! Prachtige herfstkleuren met een felblauwe lucht en besneeuwde bergtoppen. Mensen in bikini op het strandje. Heerlijk hoor. Dat is herfst in Colorado.


Dan had Leen nog een leuke ontmoeting in New Orleans! Hij had een feestje op een river boat, waar niemand minder dan Neil Sedaka optrad! Wie? Mensen. Neil Sedaka! Ja. Ik moest ook even koekelen, maar die man is me toch beroemd. Nou ja, hij had een ton of hits in de 60-er en 70-er jaren. Hij is vooral een pianist, die een groot aantal liedjes heeft geschreven, waarvan er meerdere tophits werden. Hij is nu een 70-er die nog steeds optreedt. 

Afijn. Leen heeft een topavond gehad en dat is ook wel te zien aan zijn glunderende gezicht op onderstaande foto ( Neil staat in het midden):
Voorlopig is het hier Neil Sedaka wat de klok slaat ... eh wat Leen op de piano speelt.

2 comments:

  1. Wat een rare hefst dan hè? Ene dag sneeuw en andere dag lekker weer in het zonnetje! Hier is het ook afgelopen met de lekkere temperaturen en wordt het Hollands herfstig....gewoon met regen en wind enzo ;)
    Nel Sedaka?? Echt noooooit van gehoord hoor. Maar fijn dat Leen het leuk heeft gehad.
    Hoe ist met de badkamer nu? klaar?

    ReplyDelete
  2. Wat een extremen, he, hier gelukkig nog geen sneeuw, maar wel een stuk koeler dan vorige week. Neil Sedaka ken ik ook wel, ja.

    ReplyDelete