Thursday, October 31, 2013

New York - dag 4

De kinderen - vooral Vic - zijn een stuk happier als we ze niet teveel opjagen in de ochtend. Dus laten we ze weer enigszins uitslapen.

We ontbijten weer bij Starbucks en lopen dan naar de Empire State Building. Ook hiervoor heb ik al kaarten en we lopen zo door naar de liften. Maxine maakt een foto in de lift, want ook dit komt voor in de Percy Jackson boeken. Het is niet zo zonnig als de vorige dagen, maar toch is het uitzicht geweldig! We lopen langzaam het rondje op de top.

Eenmaal beneden nemen we de subway naar de Brooklyn Bridge. Aan de voet van de brug eten we eerst nog een zalige taco-lunch aan een karretje. Daarna lopen we de brug op. Ook hier weer een mooi uitzicht op Manhattan.

Het is halverwege de middag als we terug zijn en Vic verklaart dat hij 'officially done' is met deze vakantie. Hij heeft het nu wel gezien en wil niet meer lopen. In de subway dus en terug naar het appartement. Leen en ik vinden het wel jammer om de hele avond niets meer te doen in New York en na enig overleg besluiten we zonder de kinderen naar de musical Chicago te gaan! Ik vind het wel een raar idee ze zo achter te laten in New York, maar het zijn tenslotte geen kleuters meer en dus gaan we gewoon.

En het was fantastisch! Wat een leuke show! We zaten te genieten. Een hele leuke afsluiter van onze vakantie in New York!

1 comment:

  1. Wat een geweldige dagen hebben jullie gehad zeg. Wow, New York, the city that never sleeps!

    ReplyDelete